Ελένη Φουρέιρα: Η επίσημη ανακοίνωση του ΡΙΚ για τη συμμετοχή της στη Eurovision!

Και επίσημα ανακοινώθηκε ότι η Ελένη Φουρέιρα θα είναι η φετινή εκπρόσωπος της Κύπρου στην eurovision που θα γίνει στη Λισαβόνα. Το όνομα της γνωστή τραγουδίστριας για τον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού έχει ακουστεί πολύ έντονα τα τελευταία χρόνια και τώρα η Ελένη Φουρέιρα θα βρεθεί στη μαγική βραδιά εκπροσωπώντας την αγαπημένη της Κύπρο.

Όπως διάβασες στο TLIFE το deal “κλείδωσε” και η Ελένη Φουρέιρα πάει Eurovision. Και το ΡΙΚ ήδη δημοσίευσε στα social media την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας της Ελένης Φουρέιρα στο διαγωνισμό, ως εκπροσώπου της Κύπρου.

“Το ΡΙΚ ανακοινώνει ότι η Κύπρος θα εκπροσωπηθεί στον 63ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision τον προσεχή Μάιο στη Λισαβόνα, από την δημοφιλή τραγουδίστρια σε Κύπρο και Ελλάδα Ελένη Φουρέϊρα. Eleni Foureira / Ελενη Φουρεϊρα”, γράφει η ανακοίνωση.

Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν και στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου-Κου», η Ελένη Φουρέιρα, μέσω της εταιρείας της, την Panik Records, απάντησε θετικά στο ΡΙΚ και στην Κύπρο για να εκπροσωπήσει την χώρα στον φετινό, διεθνή, μουσικό διαγωνισμό.

Μάλιστα, η τραγουδίστρια δεν θα έχει στον πλευρό της τον χορογράφο Απόλλωνα Παπαθεοχάρη, με τον οποίο συνεργάζεται για πολλά χρόνια. Αντίθετα την εμφάνιση και τη χορογραφία θα αναλάβει η Sasha Jean-Baptiste. Όπως ειπώθηκε στην «Φωλιά των Κου-Κου», ο συγκεκριμένος χορογράφος, είναι αυτός που είχε επιμεληθεί πέρσι την εμφάνιση της Βουλγαρίας, η οποία και τερμάτισε δεύτερη στη διοργάνωση.

Και η ανακοίνωση της Panik Records:

Πηγή: tlife.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις