Συνέντευξη του κ Γιωργου Κάλφα ,δημιουργό του Discover Evia Island και ιδιοκτήτη του Avantis Suites Hotel στην Ερέτρια

Κε Κάλφα τι είναι το Discover Evia Island ;

– Είναι μια εφαρμογή για κινητά smartphone και tablet , ανεπτυγμένη σε πλατφόρμα Android και IOS , που σκοπό έχει να δώσει στον χρήστη της κάθε πληροφορία που αφορά την Εύβοια, τουριστικού ή επαγγελματικού περιεχομένου, εύκολα και γρήγορα στο κινητό του ή αν θέλετε στην συνέχεια του χεριού του.

 

Τι σας έκανε να το δημιουργήσετε;

– Η ανάγκη για παροχή σωστής πληροφόρησης, αρχικά του πελάτη του ξενοδοχείου για τα κοντινά σημεία της κεντρικής Εύβοιας . Ωστόσο, η πρόκληση που λέγεται Εύβοια, μας οδήγησε στο να επεκτείνουμε τον ρόλο μας σε όλο το νησί, πως δηλαδή θα μπορέσουμε αρχικά να συγκεντρώσουμε και στην συνέχεια να διασπείρουμε την πληροφορία που αφορά 25 πόλεις του νησιού για τις παραλίες, τα αξιοθέατα, τα μνημεία, τα μοναστήρια, τις δυνατότητες ψυχαγωγίας ( καταδύσεις, κρουαζιέρες κλπ) .τα οινοποιία μας και άλλα πολλά αφού ως γνωστό, το νησί μας προσφέρει τα πάντα και κυρίως μπορεί να υποστηρίξει τον τουρισμό 12 μήνες τον χρόνο. Αυτό λοιπόν που κάνουμε είναι να τα συγκεντρώσουμε και βεβαίως να τα προβάλλουμε και να τα αναδείξουμε!!

 

Τι περιμένετε για την συνέχεια , ποιός είναι ο στόχος;

– Το στοίχημα για εμάς είναι διπλό: Πρώτον η Εύβοια να προβληθεί σωστά στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ,ώστε να αποκτήσει το μερίδιο της αγοραστικής μερίδας που της αναλογεί βάσει των δυνατοτήτων και του μεγέθους της και δεύτερον ,να συνεργαστούμε μεταξύ μας , επιχειρήσεις, φορείς, σύλλογοι, οργανισμοί ,ώστε το αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας να είναι υπεραξία, κέρδος για το νησί και τους κατοίκους της. Θα πρέπει λοιπόν και στην Εύβοια το ένα χέρι να νίψει το άλλο και τα δυο το πρόσωπο.. Κλείνοντας , να πω ότι χωρίς να έχουμε ανακαλύψει τον τροχό, εμείς εδώ στο Avantis Suites Hotel ,που καθημερινά ασχολούμαστε με την εφαρμογή, είμαστε ευτυχείς που επιτέλους η Εύβοια απέκτησε με την δική μας πρωτοβουλία τον δικό της σύγχρονο τρόπο προβολής και πληροφόρησης. Σας ευχαριστώ πολύ.

Σχετικές δημοσιεύσεις