Εκλογές Τουρκία: «Βλέπουν» οιωνό! Ξεσηκωμός μετά τη νίκη του Κοτς – «Η σειρά του Ιντζέ»

Ο Αλί Κοτς έγινε την Κυριακή (03.06.2018) ο 33ος πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε, συγκεντρώνοντας 16.092 ψήφους έναντι 4.644 του Αζίζ Γιλντιρίμ. Πλέον, οι οπαδοί του συλλόγου, περιμένουν τον «ήλιο να ανατείλει ξανά», όπως υποσχέθηκε ο ίδιος, με αυτό το σύνθημα στην «προεκλογική εκστρατεία» του.

«Οι αλλαγές έρχονται!», φώναζαν στους δρόμους.

Νωρίτερα, στην ομιλία του θριαμβευτή Αλί Κοτς, ζητωκραύγαζαν «είμαστε στρατιώτες του Μουσταφά Κεμάλ», με τον νέο πρόεδρο της Φενέρμπαχτσε να τους απαντά: «Όλοι ξέρουμε ότι (ο Κεμάλ) ήταν οπαδός της Φενέρ. Αλλά δεν έχει σημασία ποια ομάδα υποστήριζε. Σημασία έχει να ακολουθούμε τις μεταρρυθμίσεις του. Σημασία έχει ποιος ακολουθεί τον δρόμο του».

Tuncay ÖZKAN

@ATuncayOzkan

Fenerbahçe camiasına ve Ali Koç’a hayırlı olsun. Bazı zaferler büyük değişimlerin öncüsüdür. «Atatürk’ün kimi tuttuğu değil kimin onun yolunda yürüdüğü önemlidir.»

 

Το tweet του Ιντζέ

«Ευχαριστώ τον Αζίζ Γιλντιρίμ για τις υπηρεσίες που προσέφερε μέχρι σήμερα και συγχαίρω τον Αλί Κοτς. Η κοινότητα της Φενέρμπαχτσε έκανε πολλές αλλαγές, τώρα είναι η ώρα της αλλαγής για την Τουρκία», έγραψε στο Twitter ο υποψήφιος του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος, Μουχαρέμ Ιντζέ.

Muharrem İNCE

@vekilince

Aziz Yıldırım’a bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, Fenerbahçe Başkanlığı’na seçilen Ali Koç’u tebrik ediyorum. Fenerbahçe camiası değişimi gerçekleştirmiştir, şimdi sıra Türkiye’deki büyük değişimdedir.

«Βλέπουν»… οιωνό

Η Φενέρμπαχτε αλλάζει, μπαίνει σε μία νέα εποχή, τρεις εβδομάδες πριν από τη διεξαγωγή των πρόωρων τουρκικών εκλογών. Και χιλιάδες Τούρκοι ελπίζουν πως αυτή η αλλαγή είναι ο «οιωνός» για μία ακόμα μεγαλύτερη αλλαγή. Αυτή στην κυβέρνηση, με τη νίκη του κεμαλιστή Μουχαρέμ Ιντζέ. Αυτή την ελπίδα τους, εξέφρασαν στα social media.

«Θεέ μου ας συμβεί και στις 24 Ιουνίου. Ξέρεις το θέμα».

«Και ο Αλί Κοτς ΟΚ… Συγχαρητήρια. Τώρα είναι η σειρά του Μουχαρέμ Ιντζέ».

«Είμαι 23 ετών και πρώτη φορά, κερδίζει τις εκλογές αυτός που υποστηρίζω»

«Εμείς, οι οπαδοί της Γαλατάσαραϊ… Ξέρετε γιατί είμαστε χαρούμενοι; Γιατί δεν είδαμε ποτέ ξανά έναν καλό, τίμιο άνθρωπο να κερδίζει σε αυτή τη χώρα. Είμαστε χαρούμενοι για εσάς και για όλους εμάς. Συγχαρητήρια (μέσα από την καρδιά μου)».

Sayın seyirci@ss_sayinseyirci

Biz GALATASARAYLILAR neden seviniyoruz bileniniz var mı?

Çünkü biz
İYİ
GÜZEL
TEMİZ
insanların kazandığını neredeyse hiç görmedik bu ülkede.

Biz en çok buna SEVİNİYORUZ, sizin bizim hepimizin adına..
Tebrikler (inan olsun yürekten)

Πηγή: newsit.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις